Optamatic Fotoreizen gaat verder als Neopuls Cultuurreizen. In de praktijk is gebleken dat fotoreizen een te nauw kader vormen voor reizen naar met name Rusland. Naast fotograferen is er altijd veel aandacht voor cultuur en het hedendaagse leven in het bijzonder Rusland. Fotografie zal altijd een belangrijk onderdeel van de reizen blijven, maar de nadruk is duidelijk verschoven.
Daarom worden de reizen nu onder de vlag van Neopuls aangeboden, dat ook is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als onderneming. Optamatic is een handelsnaam van Neopuls en zal langzaam op de achtergrond verdwijnen. Voorlopig zijn er nog twee websites Optamatic en Neopuls. Klikt u op Optamatic dan wordt u automatisch doorgeleid naar Neopuls.
Verder is alles hetzelfde… het aanbod, de reisleiding en de flexibiliteit voor reizen met kleine groepen. Deskundigheid en ervaring zijn de sterkste argumenten om met Neopuls naar Rusland te gaan. Uw reis door uw Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) tot in de details voorbereid en uitgevoerd, zodat u ontzorgt op reis bent, zonder met allerlei praktische problemen bezig te zijn.