6-daagse Moskou – Sint Petersburg
vanaf € 795,-

Veelzijdige en complete reis naar Rusland om kennis te maken met de metropool Moskou en centrum van kunst en cultuur Sint Petersburg. In Moskou staan natuurlijk de hoogtepunten het Kremlin en Rode Plein op het programma. Verder zult u tijdens de stadstour kennis maken met andere interessante plaatsen als de Universiteit op de Mussenheuvels voor een prachtig panorama, de Christus Verlosserkerk, het Jongemaagden klooster en andere landmarks.
Om geen tijd verliezen reizen we met de nachttrein van Moskou naar Sint Peterburg, zodat we de derde dag nog volledig in Moskou zijn en dag vier alweer ’s ochtends tijdens de stadstour kennis kunnen maken met Sint Petersburg.
Tijden de stadstour bezoeken we onder andere de Peterpaul vesting, het oorspronkelijke begin van de relatief jonge stad gesticht 1812. Verder rijden we langs het Smolny Instituut ooit hoofdkwartier van de Bolsjewieken onder leiding van Lenin. Vervolgens langs de Sint Isaacskathedraal, de Bloedkerk en andere bezienswaardigheden.

Hoogtepunt is de Hermitage met een van de grootste kunstverzamelingen ter wereld. Hollandse meesters als Rembrandt, Rubens, Frans Hals en Jan Steen zijn rijk vertegenwoordigd.

Facultatief kunt u ’s avonds een theater bezoeken, zoals het Bolsjoj in Moskou of het Marriinsky in Sint Petersburg. Bij voldoende tijd wordt door uw reisleider ’s avonds een excursie door de metro van Moskou georganiseerd.

Vele vertrektijden

Programma 2020
3 dagen Moskou en 3 dagen Sint Petersburg
Vertrek: vrijdag 10 april, vrijdag 26 juni, vrijdag 31 juli en vrijdag 9 oktober

Inclusief:
Vluchten Amsterdam – Moskou en Sint Petersburg – Amsterdam
Goede middenklasse hotels, inclusief ontbijt.
Alfa hotel Moskou
Oktjabrskaja Sint Petersburg
Transfers vliegveld hotel en treinstation hotel.
Nachttrein Moskou – Sint Petersburg op basis van 4-persoons couchettes.
Begeleiding door ervaren Russisch sprekende Nederlandse reisleider gedurende gehele reis.
Locale Nederlandse sprekende gidsen
Excursieprogramma Moskou met bezoek aan Kremlin en Rode Plein, inclusief stadstour
Excursieprogramma Sint Petersburg met bezoek aan Hermitage en Peterpaulvesting met stadstour
Visumkosten EUR 95,- (niet inbegrepen)

Prijs vanaf € 795,- p.p. op basis van 2-p kamer

Vraag het de reisleider