The Coming World: Ecology as the New Politics 2030–2100 is de meest recente tentoonstelling in het kunstcentrum de Garage in Moskou.
Het imposante gebouw bevindt zich in het Gorki park en is ontworpen door Rem Koolhaas in opdracht van de eigenaren Dasja Zjoekova en Roman Abramovitsj . Bij de opening in 2015 legt Koolhaas aan zijn Russische gasten de bijzonder architectuur uit. Het gebouw is namelijk ontworpen op de oude fundamenten van een Sovjet restaurant “De Jaargetijden’. Om het gebouw heeft hij een plastic omhulsel geconstrueerd, als een soort dubbele huid. Door dit omhulsel schijnt de het licht van buiten en maakt de leidingen van de airconditioning zichtbaar. Verder zijn er twee beweegbare panelen in de buitenwand gemaakt, die omhoog kunnen schuiven om direct zonlicht in de expositieruimte toe te laten.
De huidige tentoonstelling brengt werken samen van 50 Russische en internationale kunstenaars. Het laat zien, hoe de toekomst eruit zal zien, als de besluiten voor het verbeteren van de ecologische omgeving slechts op de agenda blijven bestaan. Indringende beelden, installaties, video’s van met name vervormde mensen in een onleefbare wereld.

De vervreemding van de Nieuwe Wereld slaat voor het gebouw al toe. De boom voor het gebouw lijkt zijn gele bladeren te hebben afgeworpen, maar niets is minder waar. Het zijn tropische bloemen door de kunstenaar zorgvuldig gedrapeerd. De Russische winter verandert in een subtropisch paradijs.
Vanaf voorjaar 2020 wordt Beatrix Ruf de nieuwe directeur van het Museum
Garage-Moskou-Rem-Koolhaas-Beatrix-Ruf