Blog Fotoreizen

Moskou Sint Petersburg Archangelsk

Home/Blog Fotoreizen
Blog Fotoreizen2017-07-27T18:55:00+01:00

Aanbieding Moskou – Sint Petersburg € 695,-

By |januari 28th, 2019|Tags: , , , , , , , , , , |

Altijd al eens op het Rode Plein willen staan, door het Kremlin wandelen en de Hermitage bezoeken? Dan is het nu uw kans! Een fantastische aanbieding voor een Rusland reis inclusief uitgebreid excursiepakket, verblijf [...]

Peter Langhout en Optamatic bundelen krachten naar Rusland

By |september 21st, 2018|Tags: , , , , , , , , |

Peter Langhout Reizen een bekende aanbieder van vakantiereizen op de Nederlandse markt en Optamatic met meer dan 30 jaar reiservaring naar de Sovjetunie en Rusland bundelen de krachten. Kennismaking: 6-daagse reis naar  Moskou en Sint [...]

Fotoreis Rusland

Unieke fotoreis naar Moskou en Sint Petersburg. Met een kleine groep fotografen langs de hotspots van Rusland. Verkenningen van het dagelijks leven langs toeristische trekpleisters maar ook nieuwbouwwijken en oude fabriekswijken, locale markten om het land en zijn mensen te leren kennen. In de steden verplaatsen we ons tussen de Russen in de schitterende metro.

Fotoreis Berlijn

Op fotosafari door Berlijn, waar nog altijd de scheiding zichtbaar is. Rond de muur van Prenzlauerberg via Kreuzberg naar de Kurfürstemdamm. Niet alleen Alexanderplatz en Kudamm, maar ook het Olympisch Stadion en Bahnhof Zoo om een bezoek te brengen aan het fotomuseum. Drie dagen intensief fotograferen met collega's in een fotogenieke stad.

Fotoreizen Azië

Op het programma staan reizen naar China, Indonesië en de Filipijnen met overstap in Singapore. Leer in een kleine groep enthousiaste fotografen het Verre Oosten kennen. Bezoek aan bijzondere steden als: Qingdao, Batangas, Bogor en Singapore. Met name in de wintermaanden is Azië een uitstekende bestemming met een aangenaam droog klimaat.